Servicii

Rezistenta

Rezistenta unui profil din pvc in fata hotilor

Cât de rezistent poate fi un profil din PVC în fața unui hoț abil, ce vine pregătit cu sculele potrivite? Este o întrebare pe care clienții noștri ne-o adresează adesea, iar pentru noi „Siguranța înainte de toate!” este mai mult decât un slogan, este opțiunea noastră de fiecare clipă, mai ales când vine vorba de familie.

Pentru o siguranță sporită, profilul PVC poate fi montat, la cerere, pe o feronerie special gândită pentru rezistența la presiuni repetate și rău-intenționate. De asemenea, sticla din componența geamului poate primi, tot la cerere, o folie de protecție anti-efracție.

Dintotdeauna, aici, la Ramplast, am dat dovadă de seriozitate și profesionalism în relația cu partenerii și clienții noștri, dezvoltând relații de lungă durată. Secretul succesului🍀 nostru constă în implementarea unor parteneriate reale, pe termen lung, dar și în pregătirea continuă a personalului prin organizarea de cursuri, simpozioane anuale, întruniri și teambuilding-uri interactive.

Astăzi, suntem în topul preferințelor clienților noștri și datorită partenerilor de cursă lungă pe care îi avem în întreaga țară.

Star Ferestre-alegerea perfectă în materie de tâmplărie in Constanta

Atunci când căutăm tâmplăria perfectă pentru locuința noastră, cu toții ne așteptăm să găsim produse de cea mai bună calitate. Ne dorim durabilitate, rezistență, design atractiv, și un raport calitate-preț excelent.

Ei bine, la Star Ferestre găsești tot ceea ce îți dorești, și chiar mai mult. Star Ferestre îți pune la dispoziție o gama variată de tâmplărie aluminiu, tâmplărie lemn stratificat, rulouri exterioare, uși de garaj și accesorii de tâmplărie.

Tamplarie PVC de inalta calitate

La noi găsești tâmplărie PVC de calitate superioară, produsă de mărci de top precum Salamander si Ramplast. Punem la dispoziție variante premium de tâmplărie PVC pentru toți cei interesați să aibă o locuința cât mai frumoasă și mai elegantă. În ceea ce privește feroneria și accesoriile pentru termopan, lucrăm cu una reglabilă pe trei direcții, realizată de G-U, o companie germană de renume.

Lista Parteneri

Partener Salamander

SALAMANDER

Profilele din gama Salamander fiind unul din cei mai importanți producători de profile pvc premium din Europa.

Partener Ramplast

RAMPLAST

Sunt printre puținele profile de pe piață, care sunt testate privind comportamentul la foc și indeplinesc cerințele Hotărârii nr. 1061 din 30/10/2012 privind standardele de cost, aferente reabilitării termice a locuințelor din fonduri publice.

Recenziile noastre

"Tamplarie de calitate la un pret foarte bun.Depui o cerere de preturi si pana la 3 oferte.Economisesti timp si bani.Recomand!"
Alexandru Nedelcu
"Recomand cu incredere.Am iesit mult mai ieftin fata de ce oferte am avut eu.In plus de asta,calitatea este foarte buna la pret ieftin."
Anna-Maria
"Am comandat de aici si pot sa va spun ca sunt ferestre de calitate.Recomand!"
Matei

SUNA-NE SI SOLICITA O OFERTA

Daca ai nevoie de o informatie,nu ezita sa ne contactezi.