Despre noi

Cine suntem?

Suntem una dintre cele mai reputate și solide afaceri antreprenoriale, născută în România și care activează la nivel internațional, în industria produselor de folosință îndelungată, fabricând tâmplărie termoizolantă pentru piețele europene.

"Experienta face diferenta"

Datorita experientei acumulate in decursul timpului,am invatat ca ferestrele trebuie sa se incadreze perfect in cerintele clientului.STAR FERESTRE ofera incredere,siguranta si profesionalism

Viziunea

Intentia STAR FERESTRE este sa produca o tamplarie remarcabila prin unicitatea ei, la cel mai inalt nivel tehnic si estetic.

Echipa dedicata

Oamenii sunt cea mai importanta resursa a companiei noastre. Ne contruim echipe cu oameni pasionati si creativi, ce fac diferenta in produsul final.

Tehnologie

Tehnologie folosita de ultima generație în procesul de Debavurare al pieselor.

Cum am inceput

Firma a luat fiinta ca o necesitate fireasca a pietei, asigurand produse competitive si de calitate la standarde internationale, prin reprezentarea unor producatori recunoscuti la nivel european, in domeniul fabricarii utilajelor si a accesoriilor pentru tamplaria PVC, si de a oferi servicii complete de garantie si service a produselor comercializate.

Obiectivul nostru

STAR FERESTRE nu-si propune sa atinga numai obiectivul sau de activitate privind comercializarea produselor din gama actuala sau obiectivele din segmentul de interes al firmelor asociate, ci , prin performanta proceselor de realizare a serviciilor, sa atraga cat mai multi clienti in conditiile unei concurente reale pe piata.

Contacteaza

STAR FERESTRE

Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluția potrivită, care să vă ofere confortul și siguranța pe care le doriți pentru căminul dumneavoastră. Ne puteți contacta pentru informații suplimentare și oferte personalizate.

SUNA-NE SI SOLICITA O OFERTA

Daca ai nevoie de o informatie,nu ezita sa ne contactezi.